Amerika pazarına yönelik gerçekleştireceğimiz bu eğitimde Instagram’da iletişimi ve marka olmayı konuşacağız. Sınırlı kontenjanda tuttuğumuz bu eğitimin bir bölümünü, hedeflerinize uygun çalışmaları daha verimli planlamak adına workshop olarak gerçekleştireceğiz.
Eğitimde neler konuşacağız?
- Instagram’da iletişim ne demek?
- Instagram’da kendinize yeni bir yol, kariyer planı yapabilir misiniz? Yeni bir meslek ya da para kazanma kolu yaratabilir misiniz?
- Instagram’da içerik üretirken nelere dikkat etmeli ve nasıl planlamalısınız?
- Instagram’da hesap büyütmek kolay mı? Yolları neler?
- Instagram’da girdiğim içerikleri doğru insanlara nasıl ulaştırabilirim?
- Bende tanınır bir Instagram fenomeni olmak istiyorum, nasıl başarabilirim?
- Kendi işimi Instagram üzerinden tanıtıp para kazabilir miyim?
- Instagram’da bu kadar hesap varken beni neden takip edebilirler?
- Sosyal medyada var olmak, buradan gelir elde etmek ama aynı zamanda özel hayatımı çok paylaşmak istemiyorum, mümkün mü?
Instagram’da bir süredir bir şeyler yapmak istiyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyor ya da bir süredir yönettiğiniz hesaplarınız var ama istediğiniz gibi büyütemiyor ya da gelir elde edemiyorsanız bu eğitimimizin ve workshopun kesinlikle size yarar sağlayacağını düşünüyoruz.
Detaylı sorularınız ve kayıt için bize iletişim formumuz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
Türkiye’nin ilk sosyal medya ajansı Promoqube’da Ülker ve markaları ile dijital pazarlama kariyer hayatına başlayan Fatmagül Güzel Ayar, ardından en büyük dijital pazarlama kampanyalarından biri olan Doritos Akademi projesinin Tribal DDB’deki yöneticiliğini sürdürmüştür. Ajans tecrübesinin ardından PepsiCo Türkiye Yiyecek ekibinde Dijital İletişim Uzmanı olarak görev alıp, Doritos, Ruffles, Lay’s, Rocco ve Cheetos gibi Türkiye’nin büyük markalarının dijital iletişim çalışmalarından sorumlu olmuştur. 2009 yılından beri kendi ismindeki blogunda dijital pazarlama üzerine fikirlerini aktarmaktadır. Şimdiye kadar birçok kuruluşta ve üniversitede (İTÜ ve YTÜ) dijital pazarlama, sosyal medya, online itibar ve kriz yönetimi, dijital pazarlama stratejileri gibi alanlarda eğitimler vermiştir ve devam etmektedir.
Kanada’da reklam ve pazarlama eğitimi almış olup aynı zamanda İstanbul Üniversitesi’nde sürdürülebilir pazarlama alanında, Kanada pazarına yönelik yüksek lisans tezi yazmaktadır. American Marketing Association ve Canadian Marketing Association üyesidir.
Pazarlama Atölyesi’nin kurucusu olan Fatmagül Güzel Ayar, dünyanın her yerinde farklı öğrencileri hedefleyen eğitim çalışmalarının yanında, pazarlama ve kişisel marka danışmanlığı yapmaktadır.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.